Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Nike Lebron Schoenen

Nike Lebron , kopen beste nike online winkel korting te koop, 2014 nieuwe stijl nike verkooppunten, winkel nu voor geweldige prijzen!

Schoenenlabel United Nude viert het tienjarig bestaan van de Möbius-schoen met een expositie in het Nederlands Leder en Schoenenmuseum in Waalwijk.

Nike Lebron Schoenen, VolgensUnited Nude is de Möbius de basis van het internationale succes van het schoenenmerk. Oprichter van United Nude Rem D. Koolhaas bedacht het ontwerp tien jaar geleden na een breuk met zijn toenmalige vriendin. De Barcelona-stoel van de Bauhaus -architect Ludwig Mies van der Rohe vormde de grootste inspiratie voor het model. De basis is een vorm die bestaat uit een stuk.

Collectie
Inmiddels heeft United Nude wereldwijd tien eigen winkels. Het merk is esthetisch sterk verbonden met architectuur en werkt regelmatig samen met creatieve professionals. De Möbius is nog steeds onderdeel van de vaste collectie, die ieder seizoen wordt aangevuld met nieuwe ontwerpen.

Kopen 2015 Hot Nike Air Max 87 Thea Flyknit Heren Schoenen Renschoenen Navy Blauw Oranje België Verkooppunten Nike Lebron Schoenen De expositie 'United Nude – 10 jaar Möbius' is te zien van 30 juni tot en met 18 augustus 2013 in het Nederlands Leder en Schoenenmuseum in Waalwijk.