Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Nike Air Jordan 12 Schoenen

Nike Air Jordan 12 , kopen beste nike online winkel korting te koop, 2014 nieuwe stijl nike verkooppunten, winkel nu voor geweldige prijzen!

SportXtreme is een nieuwe sportretailformule die zich volledig richt op specialisatie en service. De formule werd eind april gelanceerd bij Guust Outdoor & Travel in Purmerend en de verwachtingen worden volgens de retailer nu al ruim overtroffen.

Nike Air Jordan 12 Schoenen, SportXtreme is het nieuwe concept voor sport- en outdoorwinkels van GMS Group. De SportXtreme-formule richt zich op specialisatie in één of enkele sport en/of productcategorieën. Met SportXtreme wil GMS Group de reeds aangesloten ondernemers en nieuwkomers bij dit samenwerkingsverband ondersteunen om zich zo professioneel mogelijk te profileren als specialist.

Specialisatie
SportXtreme onderscheidt zes specialistische vakgebieden waarin de formule toepasbaar is: outdoor, teamsport, running, watersport, golf en wintersport. Guust Outdoor & Travel is de eerste speciaalzaak in Europa die de SportXtreme-formule heeft geadopteerd.

Nike Air Jordan 12 Schoenen Deze buitensport- en reisspeciaalzaak is gevestigd in het centrum van Purmerend en heeft een oppervlakte van zo'n 500 vierkante meter, twee keer zo groot dan de voormalige winkel. Volgens de eigenaar is de omzet in de eerste vier weken met 30 procent gegroeid.

Kopen Nike Air Max 90 25TH Anniversary ICE Diamond Heren Renschoenen Transparent Grijs Oranje Purper België Winkels Uitbreiding
De SportXtreme-formule  is in Nederland, Duitsland en Oostenrijk gelanceerd. GMS Group Netherlands is met verschillende ondernemers in gesprek en verwacht dat op korte termijn nog twee ondernemers onder de naam SportXtreme zullen gaan werken. De retail service organisatie denkt dat er in Nederland ruimte is voor vijftig SportXtreme-winkels.