Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Yannick Agnel gaat trainen bij Bob Bowman

Email dit bericht Print dit bericht

Yannick AgnelAfgelopen weekend ging er een bericht rond op internet dat Michael Phelps van plan is een comeback te maken. Bronnen dicht bij de zwemmer zouden hebben aangegeven dat hij op korte termijn het water weer in zou duiken en zich aan zou melden voor anti-drug testen. Dat laatste is nodig om over eventueel over 9 maanden weer deel te mogen nemen aan wedstrijden. Natuurlijk was dit groot nieuws, alleen jammer dat Phelps het (nog) niet wil bevestigen en dus blijft het voorlopig een gerucht.

Wat wel officieel door de Franse zwembond bekend gemaakt werd is dat Yannick Agnel naar de Verenigde Staten verhuisd om daar te gaan trainen en vandaag wist de Franse sportkrant L’Equipe daaraan toe te voegen dat hij gaat trainen bij Bob Bowman, de oud-coach van Phelps. Mocht het gerucht over Phelps waarheid worden, dan heeft hij in ieder geval een mooie trainingsmaat.
Meer info over de verhuizing van Yannick zal bekend worden bij de persconferentie die gepland staat voor later vandaag.

Tagged as: , , ,

Leave a Response