Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Zwemmarathon voor Serious Request in Enschede

Email dit bericht Print dit bericht

SeriousRequestDit jaar zal 3FM Serious Request met het glazen huis in Enschede staan van 18 tot 24 december. Het centrale doel is het terugdringen van babysterfte. Om hier een steentje aan bij te dragen zal ZPV Piranha, de studenten zwem- en polovereniging uit Enschede, met alle mensen die van zwemmen houden een uitdaging aangaan.

ZPV-Piranha zal een 24/16-uur durende zwemmarathon en sponsorzwemmen organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. Naast het zwemmen zullen we ook nog andere activiteiten organiseren in het zwembad, zoals verschillende biedingen.

Op zaterdag 22 december zal er vanaf 12.00 uur, 24 uur lang gezwommen worden in het Slagman te Enschede. Het marathonzwemmen zal gebeuren in teams van 15 tot 20 personen in estafette vorm. Er wordt ook de mogelijkheid gegeven om 16 uur te zwemmen, dit onderdeel zal starten op zaterdag om 20.00 uur Beide marathons zullen zondag 23 december om 12.00 uur eindigen.

Mocht je geen compleet team op de been kunnen krijgen dan is er ook de mogelijkheid je gewoon op te geven en mee te doen met een van de ‘all-stars’ teams die samengesteld worden uit alle losse inschrijvingen. Mail dan even naar onderstaand adres!

De marathon is bedoeld voor studenten en zwemmers vanaf 14 jaar. Voor de jongere zwemmers is er ook de mogelijkheid om te komen sponsorzwemmen en bij te dragen aan de actie. Dit zal zijn op de zaterdag tussen 12.00 en 20.00 in verschillende rondes.

Met het zwemmen willen we zoveel mogelijk geld op gaan halen voor het goede doel. Hiervoor hebben we niet alleen zwemmers maar ook veel sponsors nodig. Wilt u zelf niet mee zwemmen, maar de zwemmers steunen met hun actie, kom dan vooral langs tijdens deze marathon. Het geld zullen we op 23 december naar het Glazen Huis op de Oude Markt in Enschede brengen.

Voor meer informatie: www.zpv-piranha.nl/seriousrequest of op facebook: Serious Request 24/16-uurs Zwemmarathon en voor vragen kunt u altijd terecht bij seriousrequest@zpv-piranha.nl.

Laatste update (12-12-2012 16:01uur) : er is nog plaats voor 5 teams, dus wees er snel bij!!

Tagged as: ,

Leave a Response