Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

KNZB staat stil bij dood grensrechter

Email dit bericht Print dit bericht

RIJSWIJK (ANP) – De Nederlandse zwembond KNZB roept de zwemverenigingen op dit weekeinde stil te staan bij het overlijden van de voetbalgrensrechter in Almere. De KNZB doet een beroep op de clubs om dit weekeinde een verklaring tegen geweld voor te lezen en/of een minuut stilte in acht te nemen.

De KNZB laat weten mee te leven met het gezin van de betrokken vrijwilliger en roept alle leden op om met respect om te gaan met alle vrijwilligers, zoals scheidsrechters en juryleden. “We zijn geschokt en ook woedend dat vrijwilligers die hun functie uitoefenen door dergelijk geweld kunnen worden getroffen“, liet KNZB-directeur Jan Kossen weten.

(c) ANP 2012 alle rechten voorbehouden

Tagged as: ,

Leave a Response