Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Elektronische tijdwaarneming bij Swimmeet Maastricht

Email dit bericht Print dit bericht

SwimmeetOp 28, 29 en 30 december a.s. wordt de 27e editie van Swimmeet Maastricht gehouden. Niet in het nieuwe Geusseltbad zoals eerder aangekondigd maar in het oude vertrouwde zwembad Dousberg. Een groots ontspannen wedstrijdzwemtoernooi waarin weer vele persoonlijke records gezwommen zullen worden op de korte afstanden. Swimmeet Maastricht zal dit jaar voorzien zijn van elektronische tijdwaarneming dankzij een vernieuwde samenwerking met SPEEDO.

Geusseltbad / Dousberg
De organisatie van Swimmeet Maastricht had erop gerekend dit grote wedstrijdzwemevenement te kunnen organiseren in het gloednieuwe Geusseltbad te Maastricht. In oktober kreeg de organisatie duidelijkheid van de Gemeente Maastricht dat het nieuwe Geusseltbad niet op tijd klaar zou zijn. Voor Swimmeet Maastricht was dat een teleurstelling en een hele omschakeling in de organisatie. Immers, in het nieuwe zwembad kunnen, vanwege de grotere afmetingen meer starts verwerkt worden dan in zwembad Dousberg. De organisatie had zich voorbereid op een veel groter deelnemersveld.

Elektronische tijdwaarneming
Swimmeet Maastricht is al jarenlang een begrip in de zwemwereld. Voor de 27e keer wordt tussen Kerst en Nieuwjaar dit grote zwemevenement georganiseerd, een driedaags toernooi waarin vriendschap, plezier, gezelligheid en competitie samenkomen en alle 50m- en 100m-nummers op het programma staan. Tijdens de drie dagen nemen ruim 600 zwemmers en zwemsters deel aan dit fantastische zwemevenement, waarbij velen mede dankzij de ontspannen sfeer vaak tot zeer snelle tijden komen. Uniek dit jaar is het gebruik van elektronische tijdwaarneming en de wedstrijden zijn vanuit thuis via videostream LIVE te volgen op swimmeetmaastricht.nl of zwemflits.nl.

Laatste mogelijkheid tot inschrijving
Om iedereen nog de mogelijkheid te bieden een elektronisch geregistreerde tijd op de klok te zetten voor 31 december kan er nog ingeschreven worden op een aantal plaatsen, maar haast je want ook hier geldt: vol is vol is en wie eerst komt eerst wie het eerst maalt. Inschrijven is nog mogelijk tot 24 december 18.00 uur via swimmeet@mzpc.nl.

Tagged as: , ,

Leave a Response