Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

KNZB voegt senioren 2 limieten toe aan NKs

Email dit bericht Print dit bericht

Vandaag zijn op de site van de KNZB de definitieve bepalingen geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen korte baan die eind oktober in Amsterdam plaats zullen vinden. Een schitterende aanvulling op de bekende bepalingen is dat er met ingang van dit NK aparte senioren 2 limieten zijn. Hiermee wordt een brug geslagen tussen de senioren 1 en de senioren open limieten, waartussen het gat voorheen nogal groot was.
De senioren 2 limieten (dit seizoen voor de dames uit 1995 en de heren uit 1993) zijn net als de overige limieten gebaseerd op de MSS tabellen, maar dan precies tussen het E niveau (gebruikt bij senioren 1) en het D niveau (gebruikt bij de senioren open) in.
Nu de limieten

Nu de limieten definitief zijn verwachten we dat ook op korte termijn het Splash LXF bestand in de webkalender zal verschijnen, welke we kunnen gebruiken om in zwemrank.nl de behaalde limieten te tonen.
Tot die tijd kan je in ieder geval de limiten en overige bepalingen vinden op de pagina van de
Open Nederlandse Kampioenschappen korte baan

Tagged as: ,

Leave a Response