Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Eerste Olympische kaartjes gespot (UPDATE 7-6-2012)

Email dit bericht Print dit bericht

Met nog maar 10 weken te gaan tot de opening van de Olympische Spelen in London worden uiteraard steeds meer zaken definitief. Zo zijn in de afgelopen week weer extra kaarten in de verkoop gegaan bij LOCOG (http://www.tickets.london2012.com) nadat bleek toen alle geplaatste stoelen waren geteld er nog extra plaatsen over waren.
In eerste instantie alleen voor mensen die in ronde 2 een foutmelding hadden gehad, daarna voor de groep mensen die in ronde 1 geen kaarten hadden toegewezen gekregen en in ronde 2 niet hadden meegedaan.
Het betroffen veelal de duurdere kaarten (zoals finale kaarten voor het zwemmen categorie A en AA), maar toch verschenen er op Twitter ook successen over categorie D kaarten voor atletiek finales.
Vanaf 23 mei om 12uur smiddags gaan de overgebleven kaarten in de verkoop. Daarbij mogelijk nog een enkele zwemkaart en mogelijk ook nog kaarten voor de openingsceremonie.
UPDATE 7-6-2012 : Op 7 juni 2012 gaan er om 12uur smiddags weer nieuwe kaarten in de verkoop. Daarbij ook (een beperkt aantal) zwemkaarten. Sessies en prijzen zijn nog onbekend.
Tevens zijn er NU nog (dure) zwemkaarten te koop op www.cosport.com

Een ander item wat reeds veel langer definitief was, maar vandaag pas naar buiten kwam is het ontwerp van de toegangskaarten. Op twitter verschenen vandaag meerdere berichten van Engelse atleten die kaarten toegestuurd hadden gekregen. Een daarvan toonde het kaartje wat ze heeft voor de finale van het zwemmen op de eerste dag (SW002), de sessie met onder andere de finale van de 4x100m vrijeslag dames.
Zelf zijn wij in bezit van SW002 C kaarten, terwijl het hier categorie B kaarten betreft, maar we weten nu in ieder geval hoe ze eruit gaan zien.
Voor een overzicht van het zwembad en de indeling van de tribunes kan je hier terecht.

Let the games begin!!

Tagged as: ,

1 Comment

  1. Voor wie nog steeds twijfelt over een trip naar de spelen : er is nog een optie om de dames 4x100vrij finale te zien (plus tennis op Wimbledon) inclusief een 3 sterren hotel met ontbijt van 27-7 tm 31-7 voor 475 pond per persoon!
    Te boeken bij een officiĆ«le verkoper binnen de EU (staat op de ‘Authorized ATR’s’ van LOCOG).
    Meer info op aanvraag (via contact pagina)

Leave a Response