Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Vanaf maandag zwemkaarten voor Londen te koop in Spanje

Email dit bericht Print dit bericht

Nu de ploeg bekend is zullen er vast een aantal onder jullie zijn die (toch) van plan zijn bij de Olympische Spelen te gaan kijken. Belangrijkste vraag dan : hoe kom ik aan kaarten ?
In het verleden hebben we al meerdere malen info beschikbaar gesteld over nieuwe kaartverkoop ronden, bij onder andere Eventeam.fr (Frankrijk) en Suseia (Belgie). Daarbij was het vaak onduidelijk wat er beschikbaar zou zijn en waren er meestal weinig tot geen (betaalbare) zwemkaarten te koop.
Komende maandag zou dat zomaar anders kunnen zijn als de verkoop in Spanje van start gaat!
Deze verkoop zal geregeld gaan worden door Viagogo, een hele grote speler op het gebied van online kaart verkoop, te vergelijken met TicketMaster. De officiële verkopende partij in Spanje is Aristeia (zie http://www.tickets.london2012.com/nocatr.html voor de lijst met officiële verkoopkanalen) en via hun website www.aristeiasport.com kan je op de verkooppagina komen van de Olympische Spelen
Klik je dan op de link naar het zwemmen dan kun je zien dat ze voor ALLE sessies van het zwemmen kaarten zullen gaan aanbieden! En veelal categorie C en D, dus ook nog de goedkopere kaarten.
Zo zit je dan bij de finale van de 200m vrijeslag heren vanaf € 60,69 (+20% adminkosten en € 10,00 verzendkosten).

Helaas is het tijdstip dat de webwinkel open gaat nog niet bekend, maar daarvoor kan je je aanmelden bij de OS ticket site tracker.
Voor 9 euro krijg je direct een mailtje als er ergens in Europa een officiele verkoper van Olympische kaartjes zijn ‘deuren’ (website) opent, dus ook komende maandag als dat in Spanje gebeurt.
En voor wie het nog niet wist : als inwoner van de Europese Unie mag je kaarten kopen in ALLE landen van de Europese Unie.
Meer info daarover op de site van de Olympische Spelen.

Tagged as: ,

Leave a Response