Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Swimcup Eindhoven LIVE te volgen via YouTube

Email dit bericht Print dit bericht

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 april 2012 vindt de 8e editie van Swim Cup Eindhoven plaats in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion te Eindhoven. Vanaf Donderdag start het grootste jaarlijks terugkerende zwemevenement van Nederland met een pilot door live te streamen via youtube: www.youtube.com/zwemsporttv. De Swim Cup Eindhoven is ook te volgen op TV via de NOS. Samenvattingen van dit evenement worden ook uitgezonden op Omroep Brabant.

Tagged as: , ,

4 Comments

  1. Als de NOS toch aanwezig is waarom verzorgt de NOS dan niet een livestream via nos.nl? Doen ze ook bij heel veel andere sporten, die NOS streams zijn ook altijd van goede kwaliteit.

  2. Doe mij maar Omega-timing. Dat werkte 10 jaar geleden al betrouwbaar en bijna real-time (netjes serie na serie en met tussentijden op realistische momenten). Die livetiming die we in Nederland gebruiken doet óf niet óf alleen met hikken en vertragingen (eens in de zoveel series een lijstje met eindtijden).

  3. Geen livestream en GEEN LIVETIMING!

  4. zowiezo de verbinding met de website van swimcup eindhoven is al dagen een drama; allerlei linken die niet werken:
    de verantwoordelijke mogen ze ontslagen!!

Leave a Response