Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Holland Heineke House kaarten beschikbaar

Email dit bericht Print dit bericht

Met nog 123 dagen te gaan tot de Olympische Spelen in Londen zullen veel supporters bezig zijn met hun trip naar Londen te regelen. Helaas is het net als voor de Engelsen ook voor Nederlanders niet makkelijk om aan kaarten te komen, al zijn er ook in de komende tijd nog wel kansen!
Zo is bekend dat de Belgische ATR Suseia binnen zeer korte tijd (mogelijk als vandaag!) haar webshop weer zal openen. Daarbij zullen er helaas geen zwemkaarten beschikbaar komen, maar wel kaarten voor bijvoorbeeld roeien, tafeltennis, beachvolleybal, badminton, judo, boxen, dressuur, schoonspringen, voetbal, tennis, worstelen, volleybal, zeilen, taekwondo en atletiek.
Verder is de verwachting dat ook in Nederland bij ATP nog kaarten beschikbaar zullen komen in de komende weken/maanden, dus als je plannen aan het maken bent om te gaan kijken, dan zijn er nog kansen.
Eventeam in Frankrijk heeft zelfs nog kaarten beschikbaar, ook voor het zwemmen, maar verplicht je op dit moment nog om daar minimaal 1 overnachting en Club France bij te nemen. Een kaartje van 100euro kost je daardoor dan plotseling zo’n 500euro. Het lijkt er echter op dat ze die dure kaarten voorlopig niet kwijt raken, dus bestaat er een goede kans dat ze in de komende maanden aanpassingen zullen moeten doen.

Wil je op de hoogte blijven van webwinkels in Europa die kaarten verkopen, meld je dan aan op www.os-site-tracker.com. Voor 9 euro krijg je mailtjes als er ergens iets aangeboden wordt en veelal direct in die mail ook wat er beschikbaar is (of in het geval van Suseia zelfs wat er beschikbaar gaat komen!). Mij heeft het in ieder geval al behoorlijk wat kaarten, ook voor het zwemmen, opgeleverd!

Een trip naar de Olympische Spelen is verder uiteraard niet compleet zonder een bezoek aan het Holland Heineken House, het verzamelpunt voor supporters en sporters en de plek waar medaille winnaars worden gehuldigd. Dankzij de verwachte drukte in Londen heeft de organisatie helaas wel moeten besluiten het aantal bezoekers te beperken en daarvoor een kaartverkoop te gebruiken.
Op www.hollandheinekenhouse.nl kan je nu al kaarten bestellen voor 1 of meerdere dagen van de Olympische Spelen. Mensen die reeds in bezit zijn van kaartjes voor Olympische sessies kunnen nog tot het eind van deze week direct kaarten kopen, de overige geïnteresseerden kunnen hun wensen indienen welke na 1 april op volgorde van aanvraag verwerkt zullen worden. Dat betekent dus dat als je op 4 augustus (hoogstwaarschijnlijk) bij de huldiging van eventuele zwemmers wil zijn, je er snel bij moet zijn! Heb je nog geen kaarten voor de Olympische sessies, maar wil je wel naar het Holland Heineken House, laat het dan even weten via het contact formulier.
We hebben nog een behoorlijk aantal credit beschikbaar, maar ze vervallen op 1 april!

Tagged as: , ,

Leave a Response