Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Mijnzwemfeest is een feit!

Email dit bericht Print dit bericht

Lijkt het je ook zo leuk om je (oude?) concurrenten weer eens tegen het lijf te lopen, of heb je gewoon zin in een feestje? Dat kan! Hierbij nodigen wij, de organisatie van MIJNZWEMFEEST, zwemmend Nederland uit om een jaar vol PR’s, diskwalificaties, valse starts en veel medailles te vieren. Altijd al eens een dansje willen doen met Ranomi Kromowidjojo en Nick Driebergen of een wedstrijdje -wie kan de meeste cola drinken- houden tegen Sebastiaan Verschuren? Bij ons kan het!

Op donderdagavond 29 december 2011 is de eerste editie van MIJNZWEMFEEST. Een feest voor en door zwemmers. Club Blinq Amsterdam op het Leidseplein opent haar deuren om 20:00 uur. Tickets zijn te koop voor slechts €10 door een e-mail te sturen naar mijnzwemfeest@gmail.com o.v.v. je naam en je zwemvereniging!

Barry Badpak, bekend van dé zomerhit van 2011 ‘Kamelenteen’, zal deze avond een gastoptreden geven. Daarnaast zullen verschillende DJ’s je volledig in de feeststemming brengen. Dit mag je als zwemmer niet missen!

MIJNZWEMFEEST
Club Blinq Amsterdam, Kleine Gartmanplantsoen 5, slechts 10 minuten van Amsterdam CS.
Donderdagavond 29 december 20:00-01.30uur
Leeftijd: 16 jaar of ouder
Entree: €10 te bestellen via mijnzwemfeest@gmail.com o.v.v. je naam en zwemvereniging.

Laat je horen, vertel het je teamgenoten, ‘like’ MIJNZWEMFEEST op Facebook en feest met ons mee!

Sebastiaan Verschuren
Ranomi Kromowidjojo
Nick Driebergen

VIP-arrangementen
In samenwerking met Blinq-Amsterdam biedt MIJNZWEMFEEST je de mogelijkheid om een VIPtafel te reserveren. Een VIPtafel geeft je de kans om het feest op een stijlvolle manier te beleven! Aan de tafel is er plek voor vier personen, die hierbij een fles drank naar keuze krijgen inclusief de bijbehorende frisdrank. De kosten hiervoor zijn €180, inclusief toegangskaart. Dat is slechts €45 per persoon! Je dient dit vooraf te reserveren door een email te sturen naar mijnzwemfeest@gmail.com. Wees er snel bij want op = op!

Groeps-arrangementen
De organisatie van MIJNZWEMFEEST heeft besloten om naast VIP-arrangementen ook groeps-arrangementen aan te bieden. Komen jullie met meer dan 30 personen naar MIJNZWEMFEEST, dan betalen jullie maar voor 25 personen! Een simpele rekensom leert dat je daardoor al snel €50 euro bespaart op de entree. Dus trommel je hele team op, spread the word en dans met je teamgenoten op de beats van Barry Badpak en andere te gekke DJ’s. Je dient dit wel vooraf aan te geven door een email te sturen naar mijnzwemfeest@gmail.com

Tagged as: , ,

2 Comments

  1. Laat ze gewoon naar Maastricht komen voor een eindejaarsfeestje.

  2. Ja zeg, dan moeten we gaan zwemmen in feestkleding …….
    shrug

Leave a Response