Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Keuzes maken

Email dit bericht Print dit bericht

Ranomi KromowidjojoVandaag verscheen er weer een nieuwe column van Ranomi Kromowidjojo in de Telegraaf en bij Telesport op internet, met de pakken de titel ‘Keuzes maken’. “Regelmatig vragen mensen aan mij hoe het komt dat ik hard kan zwemmen, hoe ik op het niveau ben gekomen waar ik nu ben en waarom het lijkt alsof het bij mij altijd vanzelf gaat. Rare vragen vind ik het maar – en vooral lastig om te beantwoorden. De belangrijke punten zijn natuurlijk een stukje talent, een enorme discipline en een beetje geluk. Maar altijd vertel ik er bij dat het vooral een kwestie is van keuzes maken. Goede keuzes maken.”

Helaas zitten dergelijke columns tegenwoordig in het betaalde gedeelte van Telesport, maar als schrijfster van het artikel heeft Ranomi het recht het ook op haar eigen site te plaatsen. Voor het hele artikel kan je dan ook terecht op de site van Ranomi.

Tagged as:

Leave a Response