Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Echte OPEN Nederlandse Kampioenschappen!

Email dit bericht Print dit bericht

Waren het voorgaande jaren vooral de Swimcups waar internationale zwemmers te bewonderen waren, dit jaar kan iedereen van 2 tm 4 december komen genieten van buitenlands geweld tijdens de Open Nederlandse Kampioenschappen. Op de site van KNZB is een lijst gepubliceerd met reeds ontvangen inschrijvingen uit het buitenland en vandaag werd daar ‘nog even’ de volledige zwemploeg uit Marseille aan toegevoegd.
Femke Heemskerk en Inge Dekker hoeven dus ook begin december hun trainingsmaatjes Camille Lecourt, William Meynard, Fabien Gilot en andere niet te missen, ze komen gewoon naar Nederland.

Vraag is wel of tussen al dat buitenlands geweld de Nederlandse (sub)top nog wel kans maakt op een finale plaats. Hopelijk kiest de KNZB ervoor om zeker op afstanden die extreem druk bezet zijn met buitenlandse deelnemers een extra (C-) finale toe te voegen, zodat ook de Nederlandse zwemmers kunnen laten zien finales te kunnen zwemmen!

De volledig lijst met reeds ingeschreven buitenlanders vindt je hier (stand 15 november), maar een kort overzicht van de meest opvallende namen :
– Evgeny Korotyshkin
– Milorac Cavic
– Sergey Fesikov
– Henrique Barbosa
– Lotte Friis
– Rike Moller Pedersen
– Hanna-Maria Seppala
– Hendrik Feldwehr
– Simon Sjodin
– Jeanie Du Toit
– Aschwin Wildeboer Faber
– Mercedes Peris Minguet
– Mireia Belmonte Garcia
– Rafael Munoz Perez
– Stefan Nystrand
– Sarah Sjostrom
– George Bovell
– Kris Gilchrist
En dus nog vele anderen….

Tagged as: , ,

1 Comment

  1. (http://www.swimnews.com/News/view/9027) Hier meldt men ook een Italiaanse ploeg onder aanvoering van Filippo Magnini.

Leave a Response