Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Ryan Lochte maakt reclame voor Gatorade (video)

Email dit bericht Print dit bericht

Ryan Lochte

Met 6 Olympische gouden medailles staat Ryan Lochte uiteraard nog altijd in de schaduw van Michael Phelps. Maar sinds de Olympische Spelen van Beijing in 2008 is er wel een verschuiving waar te nemen in de richting van Lochte.
Waar Phelps veel moeite had om na zijn overweldigende succes weer aan de slag te gaan, zag Lochte het resultaat op de Olympische Spelen als een extra motivatie om nog harder te gaan trainen. De reden ? Lochte heeft een bloedhekel aan verliezen!

Na de wereldkampioenschappen in Rome in 2009 kon de buitenwacht nog de opmerking maken dat hij zijn gouden medailles op de 200 en 400wissel te danken had aan de afwezigheid van Phelps, maar nadat hij bij de WK kortebaan in 2010 als eerste zwemmer in textiel 2 nieuwe wereldrecords wist neer te zetten, verstomde ook die geluiden. In 2011 lijkt Lochte van plan te zijn Phelps definitief van zijn troon te stoten op de wisselslag afstanden en goud te gaan halen in Shanghai.

Al met al leveren de sportprestaties van Lochte hem geen windeieren op. Hij had al mooie deals met onder andere Nike (denk maar aan de zijn groene schoenen) en daar heeft hij nu een contract met Gatorade aan toe weten te voegen. En zoals het in de Verenigde Staten gewoon is hoort dat daar een lekkere ‘over the top’ video bij. Enjoy.

Tagged as: ,

Leave a Response