Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Oranjecamping tijdens Olympische Spelen Londen

Email dit bericht Print dit bericht

Wie kent ze ondertussen nog niet ? De Oranjecamping was tijdens de EK en WK voetbal afgelopen jaren een fenomeen. Begonnen als een geintje van een aantal supporters is het ondertussen een hele organisatie. En nu voor het eerst ook tijdens de Olympische Spelen.
Op http://oranjecamping.nl/Olympische_spelen/ verscheen vandaag de eerste informatie over de camping tijdens de OS in Londen 2012 en er zal genoeg te beleven zijn.

Van 25 juli tm 13 augustus biedt de camping ruimte aan 4000 sportfans.
Deze fans kunnen hun eigen tentje meenemen en die opzetten op het terrein van de camping, of gebruik maken van een reeds aanwezig accommodaties. Deze variƫren van groepstenten met hoogslapers, mobiele hotelkamers tot VIP tenten met eigen douche/toilet, pantry en veranda.
Op de oranjecamping komt verder een Oranjeboulevard met restauranten, bars en een groot stadsstrand.
Op dat strand is plaats voor een poppodium waar 25.000 personen kunnen genieten van grote internationale artiesten. Denk hierbij aan klinkende namen zoals bijvoorbeeld, de Kings of Leon, Lady Gaga en Coldplay.

Bijzonder is vooral ook de locatie van de camping, want die gaat zich in het hartje van Londen bevinden, direct aan de Thames en naast de O2 arena.
Voor mensen met kaartjes voor gymnastiek en/of basketbal helemaal extreem makkelijk, die sporten worden namelijk in de O2 arena bestreden. Op wandelafstand zijn de hippische sporten te zien en met de kabelbaan kan je bij de Excell-arena komen (judo, boksen, schermen, tafeltennis, gewichtheffen, taekwondo en worstelen). Met de metro ben je verder in 10 minuten bij het Olympic park.
Op de onderstaande kaart zie je de O2 arena onderaan (witte ronde dak) en bovenaan het Olympisch Stadion in het Olympisch Park.

In het najaar van 2011 zal de verkoop van plaatsen van start gaan. Tot die tijd kan je op een speciale facebook pagina alvast aangeven dat je ook van plan bent richting Londen te gaan. Wie weet kunnen we als zwemmers wel een stevig stuk van de camping claimen…

Tagged as: ,

Leave a Response