Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

NJK komend weekend vrijwel uitverkocht!

Email dit bericht Print dit bericht

Net het Open Nederlands Kampioenschap in Eindhoven afgelopen weekend staan komende vrijdag tot en met zondag de junioren centraal. Dan vinden in nieuwe zwembad in Dordrecht de Nederlandse Junioren kampioenschappen plaats. Een toernooi waar traditiegetrouw altijd veel vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere familieleden en vrienden willen komen kijken naar de prestaties van de kids.
Om te zorgen dat er geen problemen gaan plaatsvinden bij de verkoop van kaarten aan de kassa aldaar, heeft de KNZB al enige tijd geleden besloten de verkoop van kaarten online te regelen. En dus gingen er vorige week maandag via KNZB.nl 650 kaarten per sessie in de verkoop. Vrijwel direct na de start van de verkoop waren de passe-partouts uitverkocht, snel gevolgd met de sessiekaarten voor de zondagochtend.
Een blik op de online verkoopsite leert ons dat op dit moment, dinsdag 14 juni om 15.45uur, er alleen nog kaarten voor volwassenen te krijgen zijn voor de vrijdagmiddagsessie. Voor alle andere sessies zijn hoogstens nog kinderkaarten te krijgen.

De laatste kaarten zijn hier te koop.

Al met al belooft het dus weer een drukke boel te worden in Dordrecht met hopelijk veel snelle tijden!

Tagged as:

Leave a Response