Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Kaartverkoop NJK loopt storm

Email dit bericht Print dit bericht

Over 1,5 week wordt in Dordrecht de Nederlandse Junioren Kampioenschappen gehouden. Het zwembad aan de sportboulevard aldaar biedt plaat aan zo’n 650 toeschouwers en om te zorgen dat er geen mensen voor niets naar Dordrecht rijden is gisteren om 18.00uur de online verkoop van toegangskaarten gestart.
Dat kaarten voor een Nederlands Kampioenschap online verkocht worden is iets nieuws in Nederland, maar zoals als nu al blijkt was het wel nodig.
Gisteravond om 11uur waren er reeds geen passe-partouts meer te krijgen en ook de zondagochtend sessie (o.a. 100vrij jongens) is uitverkocht.
Als je nog kaarten nodig hebt voor bepaalde sessies, dan doe je er goed aan deze zo snel mogelijk te bestellen, want VOL = VOL.

In de bepalingen van de kaartverkoop op de KNZB site staat overigens ook nog een opvallende melding over de kaarten voor de sporters :
“Deelnemende zwemmers krijgen 1 deelnemerskaart. Zij hebben met deze kaart alle dagen toegang tot de zwembadvloer en sporthal, maar niet tot het toeschouwers gedeelte.”
Het lijkt er dus sterk op dat zwemmers niet toegelaten zullen worden op de toeschouwerstribune. Wil je als zwemmer toch even je ouders spreken, dan zal je beiden naar de hal van het zwembad moeten komen.

Koop je kaarten hier.

Tagged as:

Leave a Response