Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Groen water in Pieter van den Hoogenband zwemstadion

Email dit bericht Print dit bericht

Zelfs in het grootste wedstrijdbad van Nederland gaat wel eens een keertje wat mis. En dus verschenen er vanochtend berichten op twitter dat trainingen in het trainingsbad en wedstrijdbad niet door konden gaan. De reden : een verkeerde hoeveelheid chloor in het water.
Gelukkig is het probleem snel onderkent en aangepakt en komen de Open Nederlandse Kampioenschappen van komend weekend niet in gevaar.
Een verslag aan de hand van twitter berichten :

Patrick Pearson : “Dat is balen. Chloorgehalte sinds 5 uur vanmorgen te hoog, daardoor geen mogelijkheid tot start- en keerpuntanalyse in trainingsbad.”.
Nick Driebergen : “Dat meen je niet? Wij gaan zo naar Eindhoven, speciaal daarvoor..! Kunnen wij wel terecht?”.
Patrick Pearson : “Jullie hebben wel het geluk. Om 09:00 uur schijnt het probleem opgelost te zijn. Succes en tot straks!”
Ranomi Kromowidjojo : “Owjee, moest trainen in t springbad want chloorgehalte was te hoog in t andere bad. NK is overmorgen, hopen dat dat wel door kan gaan”
Sebastiaan Verschuren : @ranomikromo Trainingsbad wel oké?
Sebastiaan Verschuren : “Ziet er goed uit met overmorgen Nederlandse Kampioenschappen dit..!”

Groen water in het wedstrijdbad

Gelukkig wist Ranomi aan alle gekte een einde te maken door haar Tweet rond een uur of 2 : “Ik moet zeggen van mijn coach dat de NK gewoon doorgaan en dat ik morgen straftraining krijg omdat ik mensen heb laten schrikken #boeh”

Ter info : de groene kleur komt door de stof die ze hebben toegevoegd om het chloor af te breken.
Met dank aan Sebastiaan Verschuren voor de foto.

Tagged as: , , , ,

Leave a Response