Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Robin van Bommel pakt NR 11-jarige op 50m rugslag

Email dit bericht Print dit bericht

Nu de uitslagen van de diverse kringkampioenschappen beginnen binnen te druppelen (zie www.zwemrank.nl voor uitslagen en de verschuivingen in de plaatsingslijsten voor de NJK), komen er ook steeds meer berichten over snelle tijden die gezwommen worden.
Bij de Brabantse kampioenschappen sneuvelden enkele Brabantse records, waarvan er eentje een extra vermelding verdiend. Robin van Bommel (Zeester-Meerval) verbeterde het Brabants record op de 50m rugslag bij de minioren 5.
In het 50m bad van het Pieter van den Hoogenband zwemstadion kwam hij tot een tijd van 35.35, wat later ook nog goed genoeg bleek voor een Nederlands record voor 11 jarigen! Op 22 maart 1992 was Olympisch kampioen Maarten van der Weijden in Bussum tot de oude recordtijd van 35.60 gekomen.

Tagged as:

3 Comments

  1. LEKKER BEZIG!!!

  2. Ben ONWIJS TROTS!!!

Leave a Response