Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Prijzen voor Paralympische Spelen bekend gemaakt

Email dit bericht Print dit bericht

Nu de (eerste fase van) verkoop van kaartjes voor de Olympische Spelen is afgerond en iedereen met spanning zit te wachten of en zo ja hoeveel kaartjes worden toegewezen, is het tijd een tweetal weken verder in de tijd te kijken. Van 29 augustus tot en met 9 september zijn namelijk de Paralympische Spelen in Londen. In totaal 20 sporten zullen dan de beste paralympische atleten ter wereld strijden voor de titel Paralympisch kampioen 2012.
Natuurlijk bevat het programma de bekende sporten als zwemmen, rolstoel tennis en athletiek, maar ook sporten als voetbal, judo en rolstoel schermen.

Het volledige programma kan je alvast hier downloaden, al moet er wel bijgezegd worden dat het daarbij een voorlopig programma betreft, het definitieve programma wordt later dit jaar vastgesteld.
Wat al wel definitief is vastgesteld zijn de prijzen van de toegangskaarten. Daarbij meldt de organisatie trots dat 95% van de kaartjes 50 pond of minder kost en zelfs 50% van de kaartjes 10 pond of minder. Verder zijn er voor alle sessies kaartjes van 5 pond voor jongeren van 16 jaar en jonger of ouderen van 60+.
En in tegenstelling tot de Olympische Spelen zijn er ook dagkaarten waarbij je voor 10 pond gewoon binnen kan lopen bij de sport die je op dat moment wil zien. Daarbij wordt gewerkt volgens het principe : wie het eerste komt, wie het eerst maalt en dus vol = vol.

Voor wie geïnteresseerd is bij de Paralympische Sporten te gaan kijken, op http://www.tickets.london2012.com/schedule.html vindt je het voorlopige schema en de prijzen van de toegangskaarten. Kaarten kunnen besteld worden tussen 9 september en 30 september 2011.

Tagged as: ,

Leave a Response