Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Losse kaartverkoop NJK via KNZB site

Email dit bericht Print dit bericht

Vanwege de grote belangstelling voor het NJK van 17 t/m 19 juni in Dordrecht zal de kaartverkoop van dit kampioenschap vooraf via een online ticketingsysteem plaatsvinden. De kaarten kunnen besteld worden via de NJK pagina op de KNZB site. De digitale kaartverkoop zal starten op maandag 6 juni om 18.00 uur. Dit is nadat de voorlopige deelnemerslijsten voor het NJK bekend zijn gemaakt. De voorlopige ranglijsten zijn te vinden op zwemrank.nl (menu ‘limieten’ en dan ‘Nederlandse Junioren Kampioenschappen 2011’)
Voor iedere sessie zijn er in totaal 650 kaarten beschikbaar. Dat betekent, dat indien een sessie vooraf is uitverkocht, er geen kaartverkoop aan de kassa van het bad in Dordrecht meer mogelijk zal zijn.

Om voor een goede spreiding van de toegangskaarten te zorgen kunnen er per bestelling maximaal 2 kaarten per sessie worden besteld.
Een toegangskaart geeft één persoon recht tot toegang. De kaarten kunnen wel overgedragen worden op anderen, zodat er onderling geruild en uitgewisseld kan worden. De prijzen voor de toegangskaarten zullen gelijk zijn aan de andere kampioenschappen.

Tagged as:

Leave a Response