Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Videoverslag van dag 3 van Swimcup Eindhoven (HD-video)

Email dit bericht Print dit bericht

Ook tijdens de 3e finale sessie van de Swimcup Eindhoven was er weer voldoende spanning te voelen.
Na de 200m vrijeslag in de ochtend waren uiteraard alle ogen gericht op Joost Reijns en zijn missie richting de Wereldkampioenschappen in Shanghai komende zomer. Met 1.47.90 was hij immers op slechts 0.08 van een seconde gestrand en dus moest het in de finale nog iets harder.
En dan was er nog de vraag of er naast Joost en Sebastiaan Verschuren nog 3 zwemmers (twee plus een reserve) in staat zouden zijn om bondscoach Jacco Verhaeren te overtuigen van het feit dat de 4x200m vrijeslag estafette WK-waardig is. Belangrijkste gegadigden daarvoor waren Stefan de Die, Arjen van der Meulen en jongeling Dion Dreesens. Bij de meiden/dames was de belangrijkste vraag : kan Esmee Vermeulen haar lijstje voor de EJK toch nog aanvullen met de 200m vrijeslag, na reeds de 100, 400 en 800m gehaald te hebben. In de series kwam ze met 2.05.26 net tekort.

Een video verslag van de 3e finale sessie van Swimcup Eindhoven

200m vrijeslag dames (B-finale)

200m vrijeslag dames (A-finale)

200m vrijeslag heren (B-finale)

200m vrijeslag heren (A-finale)

400m wisselslag dames

400m wisselslag heren

50m rugslag dames

50m rugslag heren

100m vlinderslag dames

100m vlinderslag heren

Alle uitslagen zijn te vinden op de site van Swimcup Eindhoven

Tagged as: , , , , ,

Leave a Response