Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Laatste dag voor kaartjes Londen!!

Email dit bericht Print dit bericht

Nog 459 dagen en dan start weer het grootste sportevenement ter wereld : de Olympische Spelen.
In tegenstelling tot de Spelen van 2008 hoeft er dit keer niet de halve wereld overgestoken te worden om te gaan kijken, Londen is maar een uurtje vliegen. Een groot voordeel uiteraard, al is het maar de vraag of dat de kosten eigenlijk wel lager maakt. Waren er voor de spelen in Beijing nog kaartjes te krijgen voor tussen de 5 en 25 euro, de meeste kaartjes nu gaan al snel richting de 100 of 150euro.
Natuurlijk promoot de organisatie het feit dat voor veel evenementen er ook kaartjes zijn voor bedragen vanaf 20,12 euro, zelfs voor de opening worden die aangeboden, maar hoeveel van dergelijke kaartjes beschikbaar zijn is nog maar de vraag.

Voor wie er interesse heeft om bij de spelen in Londen te gaan kijken geldt wel dat er opgeschoten moet worden. De eerste ronde van de kaartverkoop stopt namelijk vanavond om 23.59uur Engelse tijd (0.59uur Nederlandse tijd). Voor die tijd kan je je aanvraag indienen op de officiele ticket site van de spelen : http://www.tickets.london2012.com.
Er was ook een mogelijkheid om kaartjes te bestellen via de Nederlandse organisatie ATP, maar hopelijk hebben weinig mensen hun belachelijke provisie geaccepteerd. Bestel je kaarten via de site van de organisatie dan kost je dat slechts 12 pond per bestelling.

Om de bestelling te betalen moet je een VISA kaart opgeven. Mocht je die niet hebben dan kan je bij VISA zelf een online kaart aanvragen. Die kost niets en is eigenlijk niets meer dan een bankrekening waarop je geld kan storten. Voor de Olympische Spelen is er een speciale versie beschikbaar waarvoor als het goed is geen transactiekosten betaald hoeft te worden. Kijk hiervoor op https://www.3vvirtual.com/ (en voor wie dit niet 100% vertrouwd, de verwijzing naar deze site vindt je op http://www.tickets.london2012.com/payment.html).

De toewijzing van de kaartjes wordt officieel op 24 juni bekend gemaakt, maar aangezien aangegeven wordt dat de betaling tussen 10 mei en 10 juni van de VISA card wordt afgeschreven, zal er voor die tijd al wel een indicatie zijn van de resultaten.

Mocht je na dit alles nog snel wat kaartjes bestellen of dat reeds gedaan hebben, laat dan even hieronder een berichtje achter. Mogelijk valt er voor wat betreft de reis en het verblijf nog wat te combineren, zoals een (orangje) camping in de buurt van Londen.
Voor wat betreft de feestjes in Londen tijdens de Olympische Spelen : het Holland Heineken House zal zijn intrek nemen in het Alexandra Palace. Voor meer info hierover zie : http://www.olympischespelenlonden.nl

Tagged as: ,

Leave a Response