Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

ARENA introduceert Ranomi Kromowidjojo (video)

Email dit bericht Print dit bericht

Ranomi KromowidjojoWie afgelopen weekend is wezen kijken bij de Swimcup in Eindhoven kan het niet ontgaan zijn dat Ranomi Kromowidjojo een contract heeft getekend bij ARENA. Een enorme poster stond bij de ingang van het Pieter van den Hoogenband zwemstadion gepositioneerd, als het ware wakend over het wedstrijdbad. Verder was ARENA als sponsor aanwezig bij de wedstrijd en was het winkeltje met zwemspullen volledig gevuld met ARENA artikelen.

Om Ranomi ook internationaal te introduceren is ARENA nu ook nog met een mooie video gekomen over de kopvrouw van het Nederlandse zwemmen op dit moment. En aan de beelden te zien kunnen we in de komende maanden ook nog aardig wat foto’s van Ranomi verwachten, waarschijnlijk bij de introductie van de nieuwe badkleding voor de zomer.

Tagged as: ,

Leave a Response