Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Voorlopige startlijsten Swimcup Eindhoven 2011

Email dit bericht Print dit bericht

Een dagje later dan verwacht zijn de voorlopige startlijsten voor de Swimcup Eindhoven 2011 gepubliceerd. In een begeleidend schrijven wordt verder nog gemeld dat er nog een inschrijving verwacht wordt van o.a. de Russische nationale ploeg, waardoor er nog wijzigingen kunnen optreden in de afgewezen/reserve zwemmers.
Bij enkele programmanummers is verder een extra serie toegevoegd met daarin zwemmers van Eiffel Swimmers PSV die anders reserve zouden komen te staan, aangevuld met buitenlandse zwemmers en Nederlandse zwemmers.

Net als voorgaande jaren is de swimcup in Eindhoven weer zeer sterk bezet, waardoor bijvoorbeeld de aangepaste regel voor kwalificatie voor de EJK in de ochtendseries (1% boven de standaard richttijd) mogelijk geen overbodige luxe zal zijn. Verder zijn er uiteraard nog tickets te verdienen voor de WK in Shanghai, waarbij de dames op de 50 en 100m vrijeslag de zwaarste onderlinge strijd zullen gaan voeren. Op de overige afstanden zal het aantal zwemmers wat de richttijd weet te halen waarschijnlijk niet boven de 2 uitkomen.

Tagged as:

Leave a Response