Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Startlijsten Swimcup en Pieter cup beschikbaar

Email dit bericht Print dit bericht

Met nog iets meer dan een week te gaan zijn de startlijsten van zowel de Eindhoven Swimcup 2011 als die van de Pieter Cup 2011 beschikbaar. Ten opzichte van de voorlopige startlijsten zijn er nauwelijks veranderingen. De mogelijke inschrijving van het Russische team lijkt uiteindelijk niet door te zijn gegaan en dus kunnen de zwemmers die onderaan de lijst stonden opgelucht ademhalen.
Per programma zijn er nu verder nog 2 reserves aangewezen. Mochten er in de komende week nog ziekmeldingen binnen komen, dan zal rechtstreeks met de vereniging van de reserve contact worden opgenomen.

Startlijsten SwimCup 2011
Startlijsten PieterCup minioren 3-4
Startlijsten PieterCup minioren 5-6

Tagged as:

Leave a Response