Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Michael Phelps : ‘Push the limit’ game (video)

Email dit bericht Print dit bericht

Michael Phelps

In het water laat hij op dit moment wat minder zien dan we van hem verwachten en dus ontstaan er kansen om hem te verslaan. En of dat gegeven nog niet genoeg is wil hij de concurrentie daar nog verder bij gaan helpen ook. Tenminste, dat is wat we moeten geloven als we de eerste berichten lezen over Michael Phelps : Push the limit als game voor de XBOX360 met Kinect.
Medio juni moet het spel uit komen, waarbij je in de huid kruipt van een zwemmer en tegenstander van Phelps wordt. Het doel is om via allerlei wedstrijden, op verschillende plaatsen over de hele wereld, je uiteindelijk te plaatsen voor het Annual Games Tournament, waar je het op kan nemen tegen Phelps zelf.
Hoe het een en ander (technisch) in z’n werk zal gaan, dus hoe door gebruik van kinect je techniek verbeterd kan worden, is nog onduidelijk. Voorlopig moeten we het doen met een trailer :

Meer info op http://www.michaelphelpsgame.com/

Tagged as:

2 Comments

  1. Grappig, maar ik ben er niet gelijk heel enthousiast over. De trailer begint goed, maar dat zwemmen zelf ziet er een beetje houterig uit. Alsnog ben ik wel nieuwsgierig hoe dit gaat werken.

Trackbacks

  1. Tweets die vermelden Michael Phelps : ‘Push the limit’ game (video) | Zwemsite.nl -- Topsy.com

Leave a Response