Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Sebastiaan Verschuren en Joost Reijns starten Swimclinics.nl

Email dit bericht Print dit bericht

Altijd al een zwemclinic willen hebben van een topzwemmer? Dit is je kans. WK korte baan medaillewinnaar Joost Reijns en bronzen EK medaillewinnaar Sebastiaan Verschuren starten begin januari met Swimclinics. Swimclinics is ontstaan uit het idee mensen te leren goed te zwemmen. Zwemmen kan iedereen, goed zwemmen is te leren. Daar wil Swimclinics graag bij helpen door kennis over te dragen. Voor zwemverenigingen of andere groepen kan er een uitgebreid programma worden opgezet. Vanaf heden organiseert het duo zwemclinics en presentaties over uiteenlopende zaken. Van meer informatie over zwemslagen en techniek tot presentaties over het leven van een topsporter. Ook is er de mogelijkheid tot het opnemen en analyseren van videobeelden, al dan niet onder water.

Aangezien het tweetal vrijwel elke dag zelf in het water ligt en dus constant de laatste ontwikkelingen binnen het zwemmen ziet, wordt de garantie gegeven dat je wat opsteekt van een zwemclinic via Swimclinics.

Op de website van Swimclinics staat elke week een nieuw weblog over zwemmen, techniek of de training rondom het zwembad. Als u zelf meer wilt weten over een bepaald onderwerp dan is dat onderwerp aan te vragen.

Tijdens de Nederlandse Junioren Kampioenschappen is Swimclinics aanwezig om verdere informatie te verstrekken. In samenwerking met Speedo Nederland BV worden er enkele clinics aangeboden aan de Klassementswinnaars. Maatschappelijk betrokken wil Swimclinics ook zijn. Onder andere op het gebied van overgewicht en gezondheid van kinderen. Sporten is leuk en kinderen moeten de kans krijgen om te bewegen. Op dit moment lopen er een aantal gesprekken op dat gebied.

Beter leren zwemmen kun je leren, meld jouw zwemvereniging daarom nu aan voor een zwemclinic van Joost Reijns en Sebastiaan Verschuren, Swimclinics!

Tagged as: ,

Leave a Response