Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Kaartverkoop Londen 2012 op 15 maart van start

Email dit bericht Print dit bericht

Vandaag ontvingen wij het bericht van de officiele London 2012 Ticketing agency dat de kaartverkoop voor de Olympische Spelen op 15 maart van start zal gaan. Een snelle vertaling van de mailing :
We zijn verheugd te melden dat de inschrijving voor de Londen 2012 Olympische Spelen op dinsdag 15 maart 2011 van start zal gaan en open zal blijven voor een periode van 6 weken, waarna de inschrijving sluit op dinsdag 26 april 2011 om 23.59uur.

Deze inschrijving is de beste kans om de kaarten te krijgen die je wil, dus neem de tijd voor je aanvraag voordat je deze indient. Denk eraan, de kaarten worden niet toegewezen op basis van ‘wie het eerst komt’. Je hebt dus geen voordeel als je de aanvraag direct de eerste dag indient.

Een paar dingen om te onthouden bij het invullen van de kaart aanvraag :
– Bij het aanvragen van een sessie kies je voor een prijscategorie en niet voor specifieke stoelen.
– Het is ook mogelijk een prijs range aan te geven, waarbij je dus een minimum en maximum prijs kan aangeven welke je wil betalen voor die kaarten. Hiermee verhoog je de kans dat je kaarten toegewezen krijgt.
– Rolstoel plaatsen plus begeleiding, alsmede stoelen voor mensen met een andere handicap zullen beschikbaar zijn voor iedere sport. Op de aanvraag zal gevraagd worden wat de specifieke benodigdheden zijn voor deze handicap.

Blijf verder weg bij sites die claimen dat ze kaarten voor de Olympische of Paralympische Spelen verkopen. De enige officiele verkoop zal plaats vinden via www.tickets.london2012.com, via de officiele Londen 2012 ticket guide (?), uw Nationale Olympische Commitee of de door hen aangewezen verkoper (in Nederland : ATP).

Kaarten voor de Paralympische Spelen zullen beschikbaar komen vanaf vrijdag 9 september 2011 en zullen op dezelfde manier verwerkt worden. Meer informatie hierover wordt later dit jaar bekend gemaakt.

De officiele prijzen van de kaarten voor de Olympische Spelen vindt u hier.

Tagged as:

Leave a Response