Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Amsterdam Talent Cup

Email dit bericht Print dit bericht

Talentvolle zwemmers en zwemsters door laten groeien tot de absolute wereldtop, dat is de doelstelling van een E.ON Talent Centrum. Deze doelstelling wordt omarmt in Amsterdam en tot uiting gebracht door nauwe samenwerking tussen de Amsterdam Talent Cup en de Amsterdam Swim Cup. Of wel De Dolfijn en E.ON-NZA. De Amsterdam Talent Cup biedt minioren, junioren en jeugd zwemmers een uniek podium voor persoonlijke topprestaties. Een week later mogen de beste junioren tijdens de Amsterdam Swim Cup aantreden voor de finale op hun favoriete slag. Gezamenlijk aantreden van de talenten en toppers van nu, dat moet wel een stimulans zijn om door te stoten tot de absolute top!

De Amsterdam Talent Cup vindt plaats op zondag 6 maart 2011. Graag nodigen wij alle junioren- en jeugdzwemmers alsmede de jongens minioren 6 en meisjes minioren 5 uit om mee te doen aan deze wedstrijd. Voor de alle leeftijdscategorieën zijn prijzen ingesteld. De drie zwemmers die het hoogste aantal Fina punten scoren, vallen in de prijzen. Daarnaast kunnen junioren een plaats verdienen in de finales die op zaterdag en zondag tijdens de Amsterdam Swim Cup worden gezwommen. Voor deze finales plaatsen zich de snelste acht junioren zwemmers op de 100 meter vlinderslag, rugslag, schoolslag en vrije slag.

Voor informatie en het lxf-bestand kunt u contact opnemen met Jan Klijnstra ( janklijnstra@gmail.com )

Datum en plaats:
Zondag 6 maart 2011
Inzwemmen: 12:30 uur / Aanvang jury vergadering 12:15 uur
Aanvang wedstrijd: 13:00 uur
Sloterparkbad, President Allendelaan 3, 1064 GW AMSTERDAM
50-meterbad (8 banen) met elektronische tijdwaarneming

Klik hier voor alle informatie over programma, inschrijving, bepalingen en finales tijdens de Amsterdam Swim Cup.
Tevens kunt u voor extra informatie terecht op de website van De Dolfijn: www.dedolfijn.com.

Tagged as: ,

Leave a Response