Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

NOS en Eurosport bij WK kortebaan

Email dit bericht Print dit bericht

Over 2 dagen beginnen de Wereld Kampioenschappen kortebaan in Dubai. Van 15 tm 19 december zullen voor Nederland Nick Driebergen, Robin van Aggele, Lennart Stekelenburg, Joeri Verlinden, Femke Heemskerk, Hinkelien Schreuder, Sharon van Rouwendaal, Ranomi Kromowidjojo, Moniek Nijhuis en Inge Dekker proberen het succes van de EK in Eindhoven verder door te zetten. Natuurlijk wil heel zwemminnend Nederland hier alles van zien en gelukkig zijn er weer twee bronnen met beelden beschikbaar. Zowel de NOS (veelal online) als Eurosport zullen (live) beelden uitzenden vanuit het gloednieuwe zwemstadion midden in de woestijd in de Verenigde Arabische Emiraten.

De NOS heeft op hun internet site een apart evenement aangemaakt ‘WK kortebaan 2010’. En hoewel er nog wel een foutje op staat dat de WK (ook) in Eindhoven plaats zal vinden, geeft vooral het tabblad ‘Live’ goede hoop dat iedereen in Nederland met internet weer kan gaan genieten. Of dit zowel de series als de finales zal gaan betreffen is nog even afwachten, hopelijk zet de NOS in ieder geval het beeld aan bij de series. Deze starten om 7.00uur (Nederlandse tijd), de finales op woensdag om 16.30uur en de overige dagen om 16.00uur (NL tijd)

Bij Eurosport kan je er al wel vanuit gaan dat alles wordt uitgezonden. In de televisiegids op de Eurosport site vinden we van vrijdag tot en met zaterdag iedere ochtend om 8.30uur de series van die dag. Deze zijn dus met enige vertraging, hopelijk biedt dat de commentator de mogelijkheid alle feiten op een rijtje te krijgen. Het tijdstip waarop de finales worden uitgezonden varieert enigszins, waarschijnlijk door het overige programma.

Volgens de online gids kan je de finales kijken op :
Woensdag en zaterdag om 16.30uur
Donderdag en vrijdag om 16.00uur
Zondag om 16.15uur.

Tagged as: , , , , , , , , , , ,

Leave a Response