Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

RTV Noord-Holland op bezoek bij Sebastiaan Verschuren (video)

Email dit bericht Print dit bericht

Sebastiaan Verschuren

De beste Nederlandse zwemmer van 2010 en dan vlak voor de EK kortebaan in eigen land je vinger breken. Het gebeurde Sebastiaan Verschuren toen hij bij het uitrollen van de lijnen voor een training met zijn hand tussen de rol van de lijnen terecht kwam. Op het ene moment nog vol bezig met de voorbereiding op de EK en WK kortebaan en het volgende moment moet je het doen met het onderhouden van je conditie op een hometrainer en krachttraining voor je benen. Natuurlijk vreselijk frustrerend, maar toch laat Verschuren zich niet uit het veld slaan. RTV Noord-Holland ging bij hem op bezoek en vroeg hem de details van het voorval en hoe hij de aanloop naar de EK nu beleefd. En hoe hij alweer vooruit kijkt, naar volgende week ‘Bij het ziekenhuis geweest: volgende week woensdag zwemgips, donderdag met de EK voor het eerst in het water weer! Bot staat goed.’ en naar volgend jaar, de WK in Sjanghai. Het doel daar : medailles.

Tagged as: , , ,

Leave a Response