Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Nieuwe startblokken voor EK kortebaan in Eindhoven

Email dit bericht Print dit bericht

Tijdens de Europese kampioenschappen kortebaan in Eindhoven zal gebruik gemaakt worden van de nieuwste Omega startblokken, de OSB11. Deze blokken, met track-start plateau, die in eerste instantie ook al gebruikt zouden worden bij de Olympische Spelen, werden de afgelopen 2 jaren bij alle grote toernooien gebruikt. In tegenstelling tot onder andere de baden in Amsterdam, Drachten en Dordrecht, waren de blokken nog niet geplaatst in het Pieter van den Hoogenbad zwemstadion, maar daar komt nu dus verandering in. Een nieuwsbericht op www.tongelreep.nl geeft aan dat : “Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 november worden de startblokken van het 50 meterbad vernieuwd.”

Tagged as: , , ,

Leave a Response