Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Johan Kenkhuis op bezoek bij Wakker Nederland (video)

Email dit bericht Print dit bericht

Iedere ochtend is er op Nederland 1 het actualiteitenprogramma Wakker Nederland. Uiteraard het laatste nieuws, weer en verkeer, maar ook speciale onderwerpen. Zo kwam vanochtend het strooizout weer eens langs (hopelijk valt het allemaal een beetje mee de komende dagen en kan iedereen op tijd Eindhoven bereiken), maar ook was er een interview met Johan Kenkhuis.
Gisteren hadden we hem reeds gesignaleerd in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion en vanochtend mocht hij dus uitleg komen geven over wat er allemaal staat te gebeuren komend weekend. Uiteraard zal er bij het toernooi gebruik gemaakt worden van onder water beelden, maar ook zullen bijvoorbeeld alle finalisten persoonlijk worden voorgesteld voor hun finale. Dit idee is uiteraard afgekeken van de WK kortebaan in Manchester 2008, maar zal zeker bijdragen aan de band tussen sporters en supporters en de sfeer in het bad. Dat gebundeld met de tribune die in het water is gebouwd en een uitverkocht huis biedt alle mogelijkheden tot en fantastisch toernooi.

Het interview met Johan (het begint rond 12minuten) :
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Tagged as: ,

Leave a Response