Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Johan Kenkhuis klaar voor de start van de EK

Email dit bericht Print dit bericht

Met nog 2,5 dag te gaan is Pieter van den Hoogenband zwemstadion bijna gereed. Een mooi moment dus om vast wat foto’s te maken van het bad en de tribunes die van donderdag tot en met zondag vrijwel altijd vol zullen zitten. Anticiperend op mensen die toch niet op komen dagen zijn er zelfs wat meer kaarten verkocht dat er stoelen direct rond het bad beschikbaar zijn, dus hoogstwaarschijnlijk zal het bad afgeladen vol komen te zitten. Op dit moment worden de laatste stukken vloerbedekking op het de perrons gelegd en de laatste verlichting opgehangen. Al met al ziet het bad er weer fantastisch uit met als grootste blikvanger het enorme doek op de achterwand van het bad.

Opvallend was de aanwezigheid van een Nederlandse oud-topsprinter in zijn normale zwembroekje. Waarschijnlijk bezig met een promofilmpje voor de NOS had Johan Kenkhuis weer eens zijn zwembroek uit de kast getrokken en mocht hij tot 20x toe een starthouding aannemen op een van de nieuwe Omega blokken en alvast trots plaats nemen op de bovenste trede van het erepodium.

Bij het springbad zijn verder schotten geplaatst waar de NOS en Eurosport de mogelijkheid hebben om zwemmers direct na hun race te interviewen. Uiteraard met in de achtergrond de logo’s van de sponsoren en de LEN, vergelijkbaar met wat er bij de Champions League wordt gedaan. (Ze hangen nu nog wat hoog maar kunnen donderdag omlaag worden gebracht)

Het lijkt er dus op dat het toernooi kan gaan beginnen!

Tagged as: ,

Leave a Response