Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Aparte top-8 Jeugd 1 en Jeugd 2 voor ONK kortebaan

Email dit bericht Print dit bericht

Met nog 2 weekenden te gaan binnen de limietperiode voor het Open Nederlands Kampioenschap kortebaan is er een wijziging doorgevoerd in de bepalingen :
“In tegenstelling tot wat eerder op deze pagina vermeld stond, zullen bij de ONK korte baan ranglijsten worden samengesteld voor zowel de jeugd-1 categorie als de jeugd-2 leeftijd. Beide leeftijden krijgen elk een ranglijst, waarvan de top-8 mag deelnemen.”
Uiteraard betekent dit dat er op veel nummers 8 zwemmers extra deel kunnen nemen aan het ONK, wat zeker de motivatie voor de zwemmers en de breedte van het toernooi ten goede zal komen.
Wedstrijden tot en met het weekend van 7 november tellen mee voor samenstelling van de ranglijsten. Deze ranglijsten worden op vrijdag 12 november gepubliceerd en kunnen dan gebruikt worden voor aanvullende inschrijvingen. De limietperiode zelf sluit in het weekend van 13 en 14 november. De inschrijftermijn sluit op woensdag 17 november, 12.00 u. ’s middags. De KNZB geeft deelnemers, die in het weekend van 20 en 21 november nog een limiet of een verbetering van een eerder behaalde limiet zwemmen de kans om aanvullend in te schrijven. Dat hoeft dan niet te gebeuren met een nieuwe inschrijving.

Samengevat betekent dit voor inschrijving :
– zondag 7 november : laatste dag dat er tijden voor de ranglijst gezwommen kunnen worden
– vrijdag 12 november : bekendmaking top-8 jeugd 1 en top-8 jeugd 2 ranglijsten
– zondag 14 november : sluiting limietperiode (geen aanpassing ranglijsten meer naar aanleiding van tijden gezwommen op 13/14 november!)
– woensdag 17 november 12.00uur : sluiting inschrijving ONK
– zaterdag 20/zondag 21 november : kans op halen of verbeteren van limiet (geen aanpassing ranglijsten meer naar aanleiding van tijden gezwommen op 20/21 november!)
– maandag 22 november 12.00uur : sluiting inschrijving voor aanvullende limieten/verbeteringen

Meer informatie over de limieten, bepalingen en inschrijvingen vind je op de site van de KNZB.

Tagged as: , , ,

Leave a Response