Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Veldhuis, Dekker en Kromowidjojo maken rentree in Eindhoven

Email dit bericht Print dit bericht

Over 71 dagen zijn de Europese Kampioenschappen kortebaan in Eindhoven en daar zullen 3 Nederlandse toppers die de EK moesten missen aan de start verschijnen. Deze week heeft de Nederlandse zwemploeg de deelnemers voor de Europese Kampioenschappen zwemmen kortebaan in Eindhoven bekend gemaakt, dat dit jaar van donderdag 25 tot en met zondag 28 november plaatsvindt in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. Nederland is onder leiding van technisch directeur Jacco Verhaeren sterk vertegenwoordigd in eigen land.

Bij de vrouwen doen onder andere Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk, Hinkelien Schreuder, Sharon van Rouwendaal, Inge Dekker en Marleen Veldhuis mee. Voor Inge Dekker en Ranomi Kromowidjojo is het de eerste wedstrijd na hun blessure. Marleen Veldhuis maakt haar rentree na een afwezigheid in verband met haar zwangerschap. Bij de mannen hebben onder andere Robin van Aggele, Nick Driebergen, Sebastiaan Verschuren en Joeri Verlinden zich aangemeld. De volledig Nederlandse zwemploeg ziet er als volgt uit:

Deelnemers:

Dames:
Elise Bouwens, Tessa Brouwer, Inge Dekker, Femke Heemskerk, Saskie de Jonge, Ilse Kraaijeveld, Ranomi Kromowidjojo, Moniek Nijhuis, Sharon van Rouwendaal, Hinkelien Schreuder, Rieneke Terink, Marleen Veldhuis, Lieke verouden en Wendy van der Zanden

Heren:
Robin van Aggele, Stefan de Die, Robbert Donk, Dion Dreesens, Nick Driebergen, Jan Kersten, Job Kienhuis, Bastiaan Lijesen, Joost Reijns, Lennart Stekelenburg, Bas van Velthoven, Joeri Verlinden, Sebastiaan Verschuren en Jurjen Willemsen

Begeleiding:
Technisch Directeur – Jacco Verhaeren
Chef d’Equipe – RenĂ© Dekker
Teammanager – Aad van Groningen
Coach – Martin Truijens
Coach – Marcel Wouda
Coach – Hans Elzerman
Fysiotherapeut – Jacqueline Stoel
Fysiotherapeut – Jan Herber
Fysiotherapeut – Celine de Geus
Media – Jos van Kuijeren

Meer informatie over het EK kortebaan is te vinden op de website van de organisatie en te ontvangen via Twitter

Tagged as: , , , , , ,

Leave a Response