Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

SportEmotion Cup 2010 op 7 november (update)

Email dit bericht Print dit bericht

Al surfend over het internet kwamen wij op de site van de Dolfijn de aankondiging voor de SportEmotion Cup 2010 tegen.
Deze jeugdwedstrijd zal gehouden worden op 7 november 2010 in het Sloterparkbad in Amsterdam. Daarbij zal net al voorgaande jaren weer gebruik gemaakt worden van elektronische tijdwaarneming en is er mogelijkheid tot in en uitzwemmen in het springbad.
Deelname aan deze wedstrijd is mogelijk voor jongens geboren tussen 1993 en 1998, verdeeld over 3 leeftijdscategorie├źn en meisjes geboren tussen 1995 en 1999, verdeeld over 2 leeftijdscategorie├źn. Voor iedere categorie is er een apart klassement wat berekent wordt over de 3 best geklasseerde afstanden. Er is dus een plaatspuntentellling, geen puntentelling op basis van tijden.

Meer informatie is te vinden op de site van de Dolfijn.

UPDATE : inschrijven kan tot en met 25 oktober 2010. Voor de inschrijving kunnen tijden gebruikt worden vanaf 01-09-2009.
Bijgevoegd de officiele uitnodiging van de Sportemotion Cup Amsterdam 2010 en het lxf bestand (gezipt).

Tagged as:

Leave a Response