Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Ranomi heeft er weer zin in

Email dit bericht Print dit bericht

Ranomi Kromowidjojo

In Telesport verscheen vandaag weer de column van Ranomi. Na de gezondheidsproblemen die haar weg hielden bij de Europese Kampioenschappen lijkt ze zin te hebben om bij de Europese Kampioenschappen kortebaan in haar eigen bad in Eindhoven weer te gaan vlammen. De komende dagen is Ranomi nog op vakantie in Canada, maar vanaf komende maandag begint de voorbereiding op dat toernooi. Over de voorbereidingen op dat toernooi schrijft ze “Ik wil in elk geval weer fit zijn in november want dan wordt het EK korte baan gehouden in Eindhoven. Bijna niets is mooier om heel hard te zwemmen en boven jezelf uit te stijgen voor ‘je eigen publiek’ in je thuisbad. Laat het zwembad weer helemaal oranje kleuren!”

De hele column van Ranomi is te lezen op Telesport.

Tagged as: ,

Leave a Response