Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Mijn Zwemcoach officieel gelanceerd

Email dit bericht Print dit bericht

Jacco VerhaerenNa maanden van voorbereiding wordt/is vandaag ‘Mijn zwemcoach‘ officieel gelanceerd. Via deze site wil de KNZB proberen meer mensen in Nederland te binden aan de zwemsport. Dit moet gebeuren door ze ieder op hun eigen niveau zwemtrainingen aan te bieden en te ondersteunen met adviezen op het gebied van techniek, voeding en medische zaken.
Voor de medische vragen kan je op de site terecht bij Rik van der Kolk, bondsarts van de KNZB en een van de begeleiders van het Olympisch waterpolo team in Beijing. Heb je vragen over voeding dan Floris Wardenaar de aangewezen persoon. Hij is onder andere betrokken bij de voedingsbegeleiding van NZA en NZE richting de Olympische Spelen van Londen in 2012.
Vragen over techniek en trainingen kunnen gesteld worden aan Jacco Verhaeren, bondcoach en trainer van onder andere Marleen Veldhuis en Ranomi Kromowidjojo. Hij zal zijn expertise beschikbaar stellen aan de leden van ‘Mijn zwemcoach’ en ze met goede raad bijstaan.

Als lid van ‘Mijn zwemcoach’ krijg je de beschikking over vooraf opgestelde trainingen die afhankelijk van het gekozen niveau variëren van startend tot prestatief. Je kan daarbij zelf aangeven hoe vaak je in de week wil zwemmen, waarna de trainingen voor je beschikbaar worden. Ook biedt ‘Mijn zwemcoach’ je de mogelijkheid om met korting materialen aan te schaffen, zoals een plankje, een brilletje of een zwembroek/badpak. En er worden in de komende maanden diverse techniekclinics georganiseerd in Eindhoven en Nieuwegein. De eerste daarvan zal op 30 oktober van 12.00 tot 15.00 uur plaats vinden in Eindhoven. Als laatste heeft een inschrijving bij ‘Mijn zwemcoach’ nog een veilig voordeel. Iedereen die voor €29,95 per jaar lid wordt van ‘Mijn zwemcoach’ valt gedurende de looptijd van het lidmaatschap onder de collectieve verzekering voor aansprakelijkheid en ongevallen. De verzekering geldt tijdens een bezoek aan een zwembad of bij deelname aan een zwemevenement dat wordt georganiseerd door of onder toezicht staat van de KNZB.

Meer informatie vindt je op mijnzwemcoach.nl, waar je ook een uitgebreide preview kan bekijken.

Tagged as: , , ,

Leave a Response