Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Inge Dekker ook richting Marseille

Email dit bericht Print dit bericht

Inge Dekker

In navolging op Femke Heemskerk die op 11 september bekend maakte naar Marseille te verhuizen, heeft Inge Dekker vandaag bekend gemaakt haar te volgen. In de afgelopen periode is ze er al 3 dagen geweest om te kijken hoe het daar is en dat is haar zo goed bevallen dat ze net als Femke de overstap maakt naar het team van Romain Barnier. Voor Inge betekent dit, na de schouder problemen die haar afgelopen zomer thuis hielden van de Europese kampioenschappen in Boedapest, een nieuwe start. In Marseille wil ze zich voorbereiden op de Wereldkampioenschappen van 2011 in Shanghai en als alles goed gaat de Olympische Spelen van Londen in 2012.

Voor meer informatie over Cercle des Nageurs de Marseille kan je terecht op hun (Franstalige) website. Wil je de groepsfoto daar beter bestuderen, gebruik dan je rechtermuisknop op de foto en kies ‘Afbeelding bekijken’.

Tagged as: ,

1 Comment

Trackbacks

  1. FrancoNat » Blog Archive » Marseille: apr├Ęs Heemskerk, au tour de Dekker

Leave a Response