Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Johan Kenkhuis bij Langs de Lijn Sportforum

Email dit bericht Print dit bericht

NOS

NOS

Tijdens de EK zwemmen in Boedapest is Johan Kenkhuis de vaste analyticus van de NOS. Door zijn ervaring heeft hij de afgelopen dagen al meerdere malen opmerkingen weten te maken welke je op bijvoorbeeld Eurosport moet ontberen. Een prima zet dus van de NOS, een waardoor de zwemsport weer wat beter neergezet wordt. Hopelijk geeft de NOS dit een vervolg met de EK kortebaan in november.
Aangezien Johan toch elke dag in Hilversum moet zijn, zal de NOS gedacht hebben dat hij dan ook wel op de radio kon. En dus is hij vanmiddag vanaf 14.00uur te gast bij het Langs de Lijn Sportforum. Samen met vaste gast Ton Boot en De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen gaat het gesprek vanmiddag over de EK zwemmen, de onrust bij Ajax, het oefendusbel van Nederland met Oekraïne en het bezoek van de FIFA aan Nederland en België.
Johan op Twitter : Straks eerst in het Sportforum voor NOS radio met Ton Boot en Valentijn Driessen, praten over zwemmen en voetbal (huh?)…

De uitzendig van het Sportforum is te zien (webcam) op de site van de NOS, van 14.00 tot 15.30uur.

Tagged as: ,

1 Comment

  1. Johan Kenkhuis als zwemexpert in Nos sport met Henri Schut
    een perfect duo .
    Goed span voor de volgende zwem uitzendingen.
    Complimenten.

Leave a Response