Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Inge de Bruijn : Alleen rentree bij kans op winst (radio)

Email dit bericht Print dit bericht

Inge de Bruijn

Inge de Bruijn

Vandaag is Inge de Bruijn 37 jaar geworden en dus was het tijd voor Humberto Tan om haar op te bellen tijdens zijn uitzending op Radio-538. Natuurlijk waren er allereerst de felicitaties, maar al snel stelde Humberto de vraag waar iedereen wel het antwoord op wil hebben : ga je een comeback maken ?
Voorlopig kon Inge daar nog niet positief op reageren, maar waar het een paar weken geleden door een aantal mensen nog werd afgedaan als flauwekul is dat in ieder geval niet zo. Ze denkt er wel degelijk over na en daarbij gaat het vooral om de vraag : kan ik nog winnen. Inge omschrijft zichzelf als een echte topsporter en die wil uiteraard altijd winnen. Of het nu in het zwembad is, of een potje monopoly met haar neefje, als ze verliest baalt ze er van. Natuurlijk weet ze dat als ze terug zou komen er de kans bestaat dat ze verliest, zeker met de concurrentie die er in Nederland al is op ‘haar’ nummers (50/100vlinder en 50vrij). Maar als ze zelf overtuigd is over het feit dat ze nog kan winnen zal de kans op verliezen haar niet tegen houden.
Op de vraag of ze een deadline heeft gezet op wanneer ze de beslissing maakt antwoordde ze ontkennend en als het gaat gebeuren zal het zeker nog 9 maanden duren voordat we haar weer op het hoogste niveau aan het werk zien, zoveel tijd denkt ze nodig te hebben om weer in vorm te raken. Dat zou net op tijd zijn voor kwalificatie voor de WK in Sjanghai…

Het hele interview met Inge is te beluisteren op Radio 538

Tagged as: ,

Leave a Response