Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Femke, Joeri en Sebastiaan bij OnAir (video)

Email dit bericht Print dit bericht

NCRVNog maar net bijgekomen van het Europees kampioenschap en het feest erna (volgens Twitter moesten sommige zwemmers het met 45minuten slaap doen), zaten Femke Heemskerk, Joeri Verlinden en Sebastiaan Verschuren gisteravond bij OnAir. Helaas voor heb was Harm Edens niet echt super voorbereid en liet hij hier en daar wat steekjes vallen (WK ipv EK en Ranomi plotseling geblesseerd, je kan het zo noemen…), maar wisten de zwemmers zich prima te redden aan tafel. En de doelen voor de Olympische Spelen zijn duidelijk : 3 maal goud.

Hieronder de uitzending van gisteren, de zwemmers zijn de eerste gast aan tafel.

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Tagged as: , , ,

Leave a Response