Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Ranomi Kromowidjojo mag naar huis

Email dit bericht Print dit bericht

Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo

Na een week in het ziekenhuis van Santa Cruz op Tenerife mag Ranomi Kromowidjojo zaterdag met de rest van de Nederlandse zwemploeg mee naar huis. Op haar Twitter account wist ze te melden ‘Results of blood was ok so i can leave the hospital tomorrow and will be home on saturday :-) :-) :-)’
Een week geleden werd de (Nederlandse) zwemwereld nog opgeschrikt door het bericht van Ranomi vanuit het ziekenhuis ‘Lig in het ziekenhuis met hersenvliesontsteking’, maar nu mag ze dus toch met de ploeg mee terug naar Nederland.

Of Ranomi alsnog deel zal nemen aan de Europese kampioenschappen is nog onduidelijk, daarover zal in de komende dagen een beslissing genomen worden door Ranomi en haar coach/bondscoach Jacco Verhaeren. In een interview met de NOS een aantal dagen geleden schatte Verhaeren die kans overigens erg klein in.

Tagged as: ,

Leave a Response