Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Marleen Veldhuis bevalt van dochter Hannah

Email dit bericht Print dit bericht

Marleen Veldhuis

Marleen Veldhuis

Vorige week was Marleen Veldhuis nog hoogzwanger aanwezig bij de Brabantse Kampioenschappen om de prijzen uit reiken en vandaag is ze dus bevallen Woensdagmiddag om 14.38 uur werd Hannah Lutera Norbertina geboren. Hannah weegt 3260 gram en is 50 centimeter lang. Moeder en dochter maken het goed. Uiteraard stromen de felicitaties binnen bij Marleen en Camiel. Wil je Marleen feliciteren via Twitter, voeg dan de hashtag #moedermarleen toe aan je bericht. En wil je zien wie je voor gingen zoek dan op dezelfde hashtag : #moedermarleen.
Ook namens zwemsite.nl : van harte gefeliciteerd met jullie dochter en dat jullie maar heel lang mogelijk genieten van dit geluk.

Tagged as:

Leave a Response