Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Geloof in je eigen droom

Email dit bericht Print dit bericht

Pieter vd Hoogenband

Pieter vd Hoogenband

Eens in de 3 weken schrijft Pieter van den Hoogenband nog een column in Telesport. Daarin haalt hij allerlei zaken aan die in de (sport)wereld gebeuren en geeft er zijn vaak ongezoute mening over. Vandaag verscheen de nieuwst column en daarin gaat het weer een keer over de zwemwereld, om precies te zijn over een record wat hij al 21 jaar op zijn naam had staan. “Maandag 30 mei had ik een huilende Maarten van der Weijden aan de lijn. “Piet, we zijn ons record kwijt”, verstond ik tussen het snikken door. Ik dacht in eerste instantie nog dat-ie het over het record synchroon Big Macs eten in de olympische vreetschuur had. Dat hadden Maarten en ik op 22 augustus 2008 – nĂ¡ onze races, uiteraard – na acht jaar afgepakt van het illustere judoduo Dennis van der Geest en Ben Sonnemans. Zij propten er in 2000 in Sydney ooit in het olympisch dorp samen tien naar binnen. Bij Maarten en mij stokte de teller in Peking pas bij elf. Plus een bakkie kipnuggets, maar die telde niet mee voor het record.”

De hele column kan je lezen op Telesport, de reclame die hij er in aanhaalt vindt je hieronder.

Tagged as:

Leave a Response