Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Wedstrijdkalender 2010-2011 gepubliceerd

Email dit bericht Print dit bericht

KNZBVandaag is op de site van de KNZB de wedstrijdkalender voor het volgend seizoen (2010-2011) gepubliceerd.
Zo op het eerste oog weinig spannende veranderingen, enige wat direct opviel is dat de Kring Speedo Finales gepland staan in het Hemelvaartsweekend. Dit lijkt ons niet echt handig gekozen omdat veel families dan een weekendje weg willen. Zeker nu Hemelvaart begin juni valt en de kans op mooi weer dus grotere is dan half mei. We hebben geen idee of een kring mag besluiten deze wedstrijd op een andere datum te houden, dan zou het weekend ervoor een optie kunnen zijn. Dat weekend (28 en 29 mei) is in ieder geval in de KNZB kalender nog vrij.

De weergave van de vakanties in de kalender moet overigens met een korreltje zout genomen worden. Zo is het goed mogelijk dat de krokus/carnavalsvakantie in het zuiden anders komt te liggen en de kerstvakantie zal waarschijnlijk ook op sommige plaatsen een week later zijn.

Wedstrijdkalender 2010-2011

Tagged as:

3 Comments

 1. Ik heb de kalender 2010-2011 en de meerjarenplanning ( zie knzb-site) bekeken en het volgende valt op:
  in de planning 2010-2011 is het ONK korte baan op 3,4,5 december 2010 gepland en in de meerjarenkalender gewoon met kerst. Mijn vraag is nu: weet iemand nu de echte datum?

  Ook is het ONK lange baan in de meerjarenkalender 4 dagen en in de planning 2010-2011 3 dagen; weet iemand nu of dit aangepast wordt naar 4 dagen? ( Zou in mijn idee prima zijn: beteter spreiding, meer kansen voor zwemmers, net als de SWIMCUP)

  Wie het weet, laat het weten!

 2. Aangezien de kalender 2010-2011 net gepubliceerd is en de meerjarenplanning al van vorig jaar stamt kan je er vanuit gaan dat de kalender 2010-2011 de juiste is.
  Dus ONK kortebaan met sinterklaas (3 dagen) en de ONK langebaan met de pinksteren (3 dagen).

 3. Dat wordt dus limieten zwemmen voor half November. Succes!

Leave a Response