Zwemsite.nl

DE zwemsite van Nederland

Talenten in beeld bij Telesportief (video)

Email dit bericht Print dit bericht

SBS6Maud v/d Meer, Kimberley Albers, Andrea Kneppers en Joelle Scheps waren afgelopen zondag te zien in Telesportief. SBS 6 besteedt via het programma Telesportief aandacht aan de 4 Centra voor Topsport in Onderwijs: Papendal, Heerenveen, Amsterdam en Eindhoven. Centra waar sporters dus fulltime sporten, gecombineerd met studeren en sporten in dezelfde stad.

Elke uitzending staat dus in het teken van een tak van sport en een daarbij horende uitdaging.
De uitzending van zondag stond in het teken van zwemmen en innovatie. De “gastheer” van deze uitzending was Pieter v.d. Hoogenband die o.a. de zwemmers volgde tijdens hun uitdaging. De uitdaging was om met z’n tweeën een estafette van 2 x 50 meter te zwemmen, waarbij “een aanval” werd gedaan op het Wereldrecord van Britta Steffen op de 100m vrij (53.30). Er waren 2 teams namelijk Joelle Scheps/ Maud v.d. Meer en Kimberley Albers/ Andrea Kneppers.

Daarnaast liet Pieter de geweldige mogelijkheden van “zijn Zwemcentrum” zien en hoorden we Roald v.d. Vliet en Hans van Breukelen over de innovatie en technologische ontwikkelingen.

De uitzending is terug te zien op programma gemist van SBS 6.

Tagged as: ,

Leave a Response